Ez a weboldal is sütiket használ!

Sütiket használunk a kosár és pénztár műveletek működésének biztosításához, valamint statisztikai (Google Analytics) és marketing (Google Adwords) célokra. Az adatvédelmi tájékoztatónkban megtekintheted a sütik használatának részletes leírását.

Mézek, édesítőszerek

Rendezés:

Mézek és édesítőszerek leírása:

Nyírfacukor:

Tiszta, édes ízű. A nyírfacukor természetes anyag, természetes módon feldolgozott, adalékanyagoktól mentes. Energiatartalma 240 kcal. A nyírfacukor lassan szívódik fel és alakul át, ezért erősíti a jóllakottság érzését. Nem tartalmaz semmilyen állati eredetű anyagot, tartósítószert, allergén anyagot, illetve fenil-anilin forrást. Glikémiás indexe: 7. A vércukorszint így szinte stabil marad.

Kókuszvirág cukor:

A virágok édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra párologtatják. Ez a hagyományos módszer biztosítja, hogy a benne lévő B1,B2,B3,B6 vitamin, a kálium, magnézium, cink, vas és a 16 féle aminosav nagy része nem vész el, ezért ezek a kókuszvirág cukor fogyasztásával bekerülnek a szervezetünkbe. Íze nagyon finom, enyhén karamellás, ízében és illatában a melaszos barna nádcukorra hasonlít.

Naturganik nádcukor:

A nádcukor előnyei: Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, emellett a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz (tápegészebb). Előállítása nem vegyi eljárással történik, ebből kifolyólag környezetbarátabb, ízében egyedibb.

Syruplife bio agavé szirup:

Az agávészirup egy növényi nedvkoncentrátum, amit az agávé növényből nyernek ki. A növény főként trópusi és szubtrópusi területeken található meg. Felhasználása: cukor és méz helyettesítésére. Édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, szója alapú tej és desszert, fagylaltok, szörpök, italok készítésre.

Syruplife bio árpa maláta szirup

Az árpamaláta szirup árpamaláta-lisztből készül, természetes enzimek által. Sötétbarna színű, malátás, enyhén édes ízű.

Biorganik bio rizs szirup:

Tartalmaz sok ásványi anyagot például magnéziumot, foszfort, mangánt, káliumot, cinket. Felhaszálható cukor és méz helyettesítésére. Édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, szója alapú tej és desszert, fagylaltok, szörpök, italok készítésre.

A virágmézek jó hatásairól általánosságban:

A különféle mézek kiváló erősítő, frissítő hatásúak. A legösszetettebb élelmiszerek közé tartoznak, mert a nagy tömegű cukor mellett rendkívül sokféle ásványi anyagot, vitamint, valamint ferment és hormonanyagokat is tartalmaznak. Segítségükkel megelőzhetőek a betegségek valamint betegség esetén segítik, gyorsítják a felépülést. A méz hatására a sejtek jobban használják fel az oxigént, miáltal jelentősen növelhető a teljesítőképességünk. A vitaminok közül A-, Bl-, B2-, B6-, C-, H-vitamin, az ásványi anyagok közül pedig kálium, foszfor, nátrium, réz, vas, kén található meg benne. A méz erősíti az idegeket, az immunrendszert, az emésztést, méregteleníti, tisztítja a szervezetet, mert a máj sokkal könnyebben, jobban és gyorsabban dolgozza fel, mint a cukrot.