Ez a weboldal is sütiket használ!

Sütiket használunk a kosár és pénztár műveletek működésének biztosításához, valamint statisztikai (Google Analytics) és marketing (Google Adwords) célokra. Az adatvédelmi tájékoztatónkban megtekintheted a sütik használatának részletes leírását.

Olajos magvak, aszalványok

Rendezés:

Néhány olajos mag és aszalvány leírása:

Olajos magvak:

Natur-Food mandula egész:

A mandulában sok B1-, B2- és B6- és E-vitamin található. Ásványi anyagok közül a rengeteg kálium (835 mg), a kálcium (252 mg), magnézium (170 mg) említendő, 835 mg káliumot, 441 mg foszfort tartalmaz. Nyomelemei közül a vas, mangán, cink kiemelendő.

Natur-Food kesudió:

A kesudió jelentős magnézium forrás amely elősegíti az energia-kibocsátást és csont-növekedést, tartalmaz foszfort amely a csontokat és fogakat építi, továbbá tartalmaz cinket ami nélkülözhetetlen az emésztés és anyagcsere folyamatában, valamint vas is van benne, ami vas nélkülözhetetlen a vörösvértestek működéséhez és az enzimaktivitás miatt.

Natur-food tökmag:

Az esszenciális zsírtartalmának köszönhetjük a tökmag vértisztító hatását, így a köszvény kitűnő ellenszere lett, hiszen ahol tökmagot fogyasztanak ott, tököt is. Az esszenciális olaj serkenti az A-vitamin felszívódását. Különösen ajánlott fogyasztása férfiaknak a prosztatabántalmak kezelésére illetve megelőzésére.

Biopont lenmag

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó lenmag. Eszenciális olajakat tartalmaz, csökkenti a test koleszterinlerakódását. Ajánljuk bármilyen főételbe, salátába, pékáruba. Teaként elkészítve segít a székrekedésen és vérzéscsillapító hatású.

Szezámmag:

A szezámmag súlyarányosan hétszer annyi kalciumot tartalmaz mint a tehéntej. A szezámmag erős antioxidáns, gomba- és vírusölő hatású.

Aszalványok:

Natur-food csemege mazsola fekete:

A mazsola mint aszalt szőlő, a szőlő értékes tulajdonságait hordozza, koncentrált formában. Ősi kultúrnövényünk, mely fontos helyet érdemel étrendünkben. Édesítésre az egyik legtermészetesebb anyag, amit használhatunk.

 

Natur-Food aszalt meggy:

A meggy az egyik legértékesebb magyar gyümölcs. Egyedülálló tulajdonságait hirdeti, az egyik legmagasabb antioxidáns tartalmú gyümölcs. Rövid eltarthatósága miatt aszalással a téli hónapokra is tudjuk tárolni.

Natur-Food aszalt szilva:

Az aszalt szilva emésztést serkentő hatású, továbbá a veseműködést is serkenti, koleszterinszint csökkentő hatása is van és erős antibakteriális hatással is bír.

Aszalt goji bogyó:

Antioxidáns tulajdonsága révén védelmet nyújt olyan szabad gyökökkel szemben, melyek károsíthatják a sejtek és a szövetek szerkezetét, valamint felelősek az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért. Tradicionális Kínai Orvoslás szerint a máj és a vese meridiánjaira hat