Finn Nyírfacukor, a természetes édesítőszer


A nyírfacukor egy természetes édesítőszer, egy édes kristályos szénhidrát, amely a természetben szinte minden zöldségben és gyümölcsben előfordul, és szervezetünk maga is termeli.

Felhasználás:

Mivel a nyírfacukor az asztali cukorhoz hasonlóan viselkedik, oldódik, keveredik, ezért sok esetben felcserélhető azzal. A nyírfacukor tökéletesen helyettesíti a cukrot főzésnél, sütésnél, desszertek és meleg italok készítésénél, illetve ízletes édesítője gyümölcsöknek és gabonaféléknek.

Nem nyújt táptalajt a gombáknak, így nem alkalmas élesztővel készült ételek, tészták készítéséhez.

Napi használata biztonságos. A nyírfacukor korlátlanul fogyasztható, azonban igényel egy rövid alkalmazkodási időt, mert érzékenyebbekre hashajtóként hathat, így kezdetben fokozatos mennyiségnövelés javasolt. Érzékenyebb gyomrúaknál 4-6 hetes hozzászoktatási időszak javasolt, kisebb mennyiséggel kezdve (napi egy kiskanál).

Miért különleges a nyírfacukor édesítő?

Tiszta, édes ízű. A nyírfacukor természetes anyag, természetes módon feldolgozott, adalékanyagoktól mentes.

Energiatartalma 240 kcal. A nyírfacukor lassan szívódik fel és alakul át, ezért erősíti a jóllakottság érzését. Nem tartalmaz semmilyen állati eredetű anyagot, tartósítószert, allergén anyagot, illetve fenil-anilin forrást.

Glikémiás indexe: 7. A vércukorszint így szinte stabil marad.

Nyírfacukor édesítőszerek:

Rendezés:
GLS csomag *790 Ft
Szállítás ikon

Házhozszállítás 1-3 munkanap

Csomagpontra már 590 Ft-tól!

*részletek »»»

Személyes átvétel
Bolt ikon

Nektár Biobolt
1092 Budapest
Ferenc krt.42

Nyitva: H-CS:8-19, P:8-17

részletek »»»

Facebook