Leírás és Paraméterek
Összetevők: tápióka (=manióka) keményítő
Tápanyagérték (100g-ban):
Energia : 358 kcal/ 1498 kJ
Fehérje : 0 g
Zsír : 0 g
Szénhidrát : 80 g
Felhasználása: puding készítéshez
Elkészítése: a gyöngyöket be kell áztatni kb 5-10 percig vízbe, vagy növényi tejbe (pl. Sojade szójaital), amíg a gyöngyök megpuhulnak. Ezután lassú tűzön főzni kell, eközben hozzá lehet adni az ízesítő anyagokat (pl, vanília, karobpor, fahéj, mazsola, stb) ízlés szerint. Mikor összesűrűsödött vegyük le a tűzről, öntsük bele kis tányérkákba és abban hagyjuk kihülni. Díszíthetjük aszalt gyümölcsökkel, kókuszreszelékkel stb. - See more at: http://www.biorganik.hu/index.php/component/virtuemart/view/productdetails/virtuemart_product_id/35/virtuemart_category_id/10#sthash.tSSaFaly.dpuf
Kiszerelés | 500 g |
oszlop | 100-1-373 |